Vliegvakantie Kreta

Genieten van je vliegvakantie Kreta

Vliegvakantie KretaKreta is een populaire vakantiebestemming onder de Nederlanders en dat komt voor een groot deel door de overvloed aan zon! Per jaar boeken zon 150 tot 200 duizend Nederlanders een vliegvakantie Kreta, om lekker bij te komen en te genieten van zon, zee, strand en de mooie natuur en cultuur. Ook onder de jeugdige vakantiegangers is Kreta, en dan met name de badplaats Chersonissos, erg populair en het is, als je het een beetje slim aanpakt, dan ook mogelijk om voor een prikkie een vliegvakantie Kreta te boeken.

Veel keuze

Vliegvakanties naar Kreta zijn er in allerlei vormen en prijsklassen. Om je te helpen de juiste keuze te maken, bespreken we hieronder verschillende soorten vakanties naar dit heerlijke eiland.

Bekijk nu de beste Kreta vakantie aanbiedingen

All-inclusive vliegvakantie Kreta

Wil je graag even helemaal in de watten gelegd worden en nergens meer aan hoeven denken? Dan is een all-in vakantie voor jou de ideale keuze. Ook hier kun je kiezen uit verschillende prijsklassen en als je goed op let een mooie last minute aanbieding neemt, kan ook een all-in vakantie juist heel goedkoop zijn!

Appartement of huisje huren

Vooral gezinnen of groepen jongeren vinden het prettig om een appartement of vakantiehuis te huren. Het geeft je enorm veel vrijheid en je kunt besparen op de kosten van je maaltijden door zelf te koken.

Jongerenvakanties

Vliegvakantie op Kreta

Speciaal voor jongeren worden er leuke reizen georganiseerd naar Kreta met allerlei spannende activiteiten. Vooral Chersonissos geldt als een echt feestbestemming voor de jeugd; zon, strand en uitgaan!
Vliegvakantie Kreta met kinderen

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen zijn er kindvriendelijke oorden met leuke activiteiten voor kinderen zodat de ouders ook even zelf kunnen genieten.

Vliegvakantie Kreta; rondreis

Een rondreis Kreta is een erg leuke manier om het eiland te verkennen zonder iets te hoeven missen. Een fly-drive vakantie geeft je daarbij nog meer vrijheid en je kunt dan zelf bepalen waar je wel en niet heen rijdt.

Kortom, een vliegvakantie Kreta kun je precies zo inrichten als je zelf wilt. Vlieg naar Kreta en geniet van de zon!