Vliegtickets Kreta

Heraklion AirportOm op Kreta te komen zal je in het vliegtuig moeten stappen. Er zijn talloze mogelijkheden om naar Kreta te vliegen, maar je zal in ieder geval landen op één van de twee internationale luchthavens op Kreta; ofwel op Heraklion Airport ofwel op Chania Airport en meestal een overstap moeten maken in Athene of Thessaloniki. De vlucht naar Kreta duurt net geen 4 uur.

Luchtvaartmaatschappijen

Vanuit Nederland zijn er verscheidene luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets Kreta aanbieden zoals bijvoorbeeld ArkeFly, Olympic Airlines en Transavia. Transavia vertrekt vanaf de meeste Nederlandse luchthavens zoals Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Rotterdam. Budget vliegmaatschappij Ryanair vliegt één keer per week vanaf Eindhoven naar Chania.

Bekijk nu de beste Kreta vakantie aanbiedingen

Prijzen vergelijken

Vliegtickets KretaVoor een ticket Amsterdam-Kreta betaal je al gauw tussen de 200 en 300 euro, maar als je goed rondkijkt en het slim aanpakt, is het ook mogelijk om vliegtickets Kreta te boeken voor veel minder geld. Kijk daarom voor vetrekkende vluchten vanaf de verschillende vliegvelden in Nederland, België en Duitsland. Om tickets van verschillende maatschappijen te vergelijken, is het slim om ook eens je licht op te steken bij de boekings- en vergelijkingssites. Je kunt je er bovendien opgeven voor een ticket alert, zodat je gewaarschuwd wordt als er een goedkoop ticket beschikbaar is. Op sommige dagen zijn de toestellen niet volgeboekt en daarom kan het je veel geld schelen om uit te zoeken welke dagen dat zijn. Daarnaast is het meestal goedkoper om door de week te vliegen in plaats van in het weekend.
Vliegen vanaf Duitsland of België

Tijdens het zomerseizoen heb je nog meer keuze in vluchten, maatschappijen en zelfs luchthavens om te vertrekken. Kijk ook voor de mogelijkheden om vanaf Duitsland of België te vliegen; dat kan je veel geld schelen! Je hebt zo een veel breder aanbod en kan nog makkelijker een goedkope vlucht vinden. Zeker als je in het oosten of zuiden van het land woont, is het niet veel verder weg om daarheen te rijden dan de afstand naar Schiphol.