Autoverhuur Kreta

Je eigen auto tijdens de vakantieAutohuur Kreta

Wil je Kreta het liefst op eigen houtje verkennen, dan is het ideaal om een auto tot je beschikking te hebben. Zo kun je alle dorpjes, plaatsjes, achterafweggetjes en afgelegen strandjes zelf ontdekken en verkennen. Gelukkig is het aanbod van huurauto’s op Kreta’s zeer groot. Alle verhuurbedrijven bieden diverse modellen auto’s, zodat je precies kunt kiezen welke auto je het prettigst vindt.

Autoverhuur Kreta; waar moet je op letten

Elk autoverhuurbedrijf heeft zijn eigen voorwaarden en prijzen, daarom is het als toerist best lastig om een goede keuze te maken. Zorg in ieder geval voor een goede verzekering, zodat je bij eventuele onvoorziene omstandigheden of ongevallen in ieder geval financieel gedekt bent.

Bekijk nu de beste Kreta vakantie aanbiedingen

Let er verder op dat je een auto huurt bij gerenommeerd bedrijf; deze bedrijven beschikken over groot aantal steunpunten op het eiland wat natuurlijk erg handig is. Mocht er iets gebeuren dan krijg je de hulp die je op dat moment nodig hebt en staat er altijd een vervangende auto klaar, mocht het nodig zijn. Deze bedrijven hebben een servicenummer dat 24 uur per dag bereikbaar is

Kosten

Informeer goed naar de kosten. Soms zijn er extra kosten die niet bij de prijs inbegrepen zijn. Om te voorkomen dat je voor vervelende verassingen komt te staan, moet je je goed informeren; zijn belastingkosten, aflevering en ophalen van de auto, schoonmaakkosten, kinderzitje, tweede bestuurder en landkaart bij de prijs inbegrepen? Is er een kilometer limiet?
Algemene voorwaarden voor autoverhuur Kreta

Vanaf 23 jaar kun je, indien jAuto Kretae een rijbewijs hebt, gewoon een auto huren. Tussen de 21 en 23 jaar kan dat ook, maar dan moet je rijbewijs minstens 1 jaar oud zijn en is het alleen mogelijk een auto van groep A of B te huren.

Het dragen van een veiligheidsgordel is verplicht en het gebruik van alcohol of drugs in combinatie met rijden is verboden.